Skip to main content

Parykker til et hvert behov

Ho os er du i trykke hænder når der skal finde en løsning i forbindelse med hårtab. Vi samarbejder med de bedste leverandører af parykker og finder og tilpasser den løsning der passer netop til dig. Du finder vores afdeling for parykker, extensions og hårdele i vores salon i Stormgade i Esbjerg hvor besøget foregår under private former.  Vi køre også gerne ud til dig, hvis du ikke har mulighed for at komme til os. 

Vi tilbyder parykker i både ægtehår og fiberhår.

De seneste år er fiberhår blevet så flot, at det i mange tilfælde vil være at fortrække fremfor ægte hår, da fiberhår ikke skal styles. Der finde flere hundrede modeller, alle udfør meget naturtro.

Naturligt udseende

Udvalget af parykker er idag så stort og godt, at det er muligt at finde et naturligt løsning til alle typer kvinder eller mænd.

Skal du i kemo behandling

Står du overfor at skulle i gang med en medicinsk behandling, der giver et midlertidigt hårtab, får du tilbud om en paryk. Hospitalet hvor du modtager behandling udskriver en bevilling, som du blot medbringer og bruger som betaling.

Det en god ide at bestille tid til at prøve parykker så tidligt i behandlingsforløbet som muligt. Vi anbefaler at du aftaler en tid hos os før din første behandling. Bestil en gratis uforpligtende konsultation på telefon 75 120105.

Få parykken med hjem samme dag

Ved midlertidigt hårtab arbejder vi normalt med standardparykker. Det vil sige, at parykken allerede er fremstillet og på lager. Besøget hos os varer ca. en time og i langt de fleste tilfælde får du en paryk med hjem samme dag. Vi klipper den til, så den passer præcis til dig.

Book tid på telefon 75120105