ContactSkin®

Vi er eneforhandler af ContactSkin® i vores område. ContactSkin® er løsningen til manden der er blevet tynd på toppen eller har fået måne. ContactSkin® er også den optimale løsning til dig, der ønsker at kompensere for dit hårtab på en fleksibel, sikre og naturtro måde. Systemet anvendes af både mænd og kvinder.

Håret fremstilles i 100% ægte hår på en fin og ultra tynd bund af silikone. Vi fastgør den mængde hår du har behov for og samtidig skaber vi den frisure du altid har ønsket dig.

ContactSkin® som dit eget hår.

Der er faktisk ingen begrænsninger i frisurevalg eller hårtæthed. Ingen vil eller kan se eller føle, at det ikke er dit eget naturlige hår. Du behandler dit nye hår som var det dit eget naturlige hår.

Håret sidder fast på hovedbunden i en periode på typisk 4-5 uger – hvorefter det tages af, renses og sættes på igen. Som bruger af ContactSkin® sover du med dit hår, svømmer, dyrker sport, fitness eller andre fysisk krævende aktiviteter. Det eneste tidspunkt, du ikke har hår på, er når du er til konsultation hos os.

Dækker alle behov

ContactSkin® er et system der egner sig glimrende som både hårdel, toupe, eller som helparyk.  Behovet kan være forskelligt men princippet er altid det samme. Er der tale om en helparyk, eller større områder, laver vi en afstøbning af din hovedform og fremstiller herefter håret individuelt til dig.